Реєстрація
знаменник
Карта сайту

 

Адміністрація Херсонського навчально-наукового інституту Національного університету кораблебудування зі скорботою повідомляє, що 27 жовтня 2023 року на 86 році пішов з життя колишній співробітник, к.т.н., доц., доцент кафедри теплотехніки Горячкін Володимир Юрійович і висловлює від імені колективу своє співчуття його рідним і близьким.

 

Адміністрація Херсонської філії Національного університету кораблебудування зі скорботою повідомляє, що 16 квітня 2020 року на 77 році пішов з життя к.т.н., проф. НУК кафедри зварювання Голобородько Жорж Гаврилович і висловлює від імені колективу своє співчуття його рідним і близьким.

 

Адміністрація Херсонської філії Національного університету кораблебудування зі скорботою повідомляє, що 16 квітня 2019 року на 84 році пішов з життя  завідувач кафедри автоматики та електроустаткування, к.т.н., проф. НУК Шевченко Віктор Васильович і висловлює від імені колективу своє співчуття його рідним і близьким.

 

Адміністрація Херсонської філії Національного університету кораблебудування зі скорботою повідомляє, що 30 травня 2018 року на 77 році пішла з життя колишня співробітниця філії ст. викладач Шпак Людмила Пилипівна і висловлює від імені колективу своє співчуття її рідним і близьким.

 

Керівництво Національного університету кораблебудування зі скорботою повідомляє, що 25 травня 2018 року на 90 році пішов з життя  д.т.н., проф. Соловйов Станіслав Миколайович і висловлює від імені колективу своє співчуття його рідним і близьким.

 

Адміністрація Херсонської філії Національного університету кораблебудування зі скорботою повідомляє, що 08 листопада 2017 року на 86 році пішов з життя колишній співробітник філії к.т.н., доц. Петропавлов Юріи Васильович і висловлює від імені колективу своє співчуття його рідним і близьким.


 
 

 

ЗВЕРНЕННЯ
Ректорату Національного університету кораблебудування ім. адм. Макарова до колективу Університету

 

Шановні колеги!
Наш університет поніс важку і непоправну втрату – пішов з життя ректор нашого університету, доктор технічних наук, професор Сергій Сергійович Рижков.
Ректорат висловлює співчуття рідним і близьким Сергія Сергійовича та колективу університету.
Ця втрата сталась у непрості часи для нашого університету, коли вітчизняне суднобудування долає кризу, а демографічна ситуація у державі вимагає концентрації всіх ресурсів для підтримання конкурентоздатності вітчизняної суднобудівної вищої освіти.
За цих умов колектив університету під керівництвом ректора Рижкова С.С. зробив значні успіхи щодо диверсифікації наших наукових та освітянських послуг за рахунок їх просування на міжнародні ринки. Це забезпечило реальне розширення обсягів навчальної та наукової роботи для наших викладачів та науковців у Китайській Народній Республіці, створило підґрунтя для співпраці з країнами Євросоюзу.
Одночасно ми активізували наукову роботу за оборонною тематикою, що зробило наш колектив затребуваним на внутрішньому ринку держави.
Одне з головних завдань колективу сьогодні – збереження позитивних тенденцій розвитку університету за цими та іншими напрямками, подальше збільшення результативності та якості навчальної та наукової роботи.
Це можна досягнути лише за умов об’єднання зусиль всіх членів нашого колективу навколо головних його цінностей – єдності та згуртованості при вирішенні всіх питань внутрішнього життя університету, патріотизму та відданості справі виховання молодого покоління української інтелігенції.
Втрата лідера колективу – це тяжке випробування. Закликаємо колектив університету до подальшої творчої праці, збереження спокою та стабільності.
Впевнені, що разом ми подолаємо всі труднощі та примножимо славу нашого університету як лідера української суднобудівної освіти і науки.
Прийнято одноголосно
на засіданні ректорату НУК
02.11.2017 р.

 

Всі новини Термінові оголошення